Meteen naar de inhoud
Home » Clinics » Coach clinic

Coach clinic

Ook tijdens het HNBT 2022 zal er weer een Coach Clinic georganiseerd worden! Net zoals voorgaande jaren komen er weer verschillende onderwerpen aanbod. Tijdens deze clinic kan je ook punten behalen voor je coach licentie.

Programma:

10:00-11:30
Off ball screens in the offense
Arik Shivek

11:45-12:45 Warme lunch

13:00-14:30
Man to man defense and trust your team
Mario Bennes

14:45-16:15
building creativity in practice
Vincent van Sliedregt

Algemene informatie

DatumZaterdag 4 juni 2022
Tijd10:00 – 16:16
LocatieKardingerweg 48, 9735 AH Groningen

De coaches

Mario Bennes

Bennes heeft als speler veel ervaring in zowel de Nederlandse eredivisie en als international. Als coach heeft hij veel ervaring bij jongens en heren teams op verschillende niveaus en dit jaar coacht hij de dames van Den Helder in de dames eredivisie en speelt daarmee op dit moment de playoff finale!

Arik Shivek

e tweede coach voor de coach clinic is Arik Shivek.
Shivek heeft bijna 40 jaar coach ervaring, voornamelijk in Israël, België en Nederland. In Israël heeft hij onder andere Macabi Tel Aviv en Hapoel Tel Aviv gecoacht, in België Antwerp Giants en Mons-Hainaut. In het eerste decennium van deze eeuw heeft Shivek bij Amsterdam in de eredivisie gecoacht waarbij hij ook 3 maal kampioen is geworden. Op dit moment is hij hoofdcoach van de Orange Lions Academy in Amsterdam.

Vincent van Sliedregt

De derde coach voor de coach clinic is Vincent van Sliedregt.
Van Sliedregt heeft als speler in de Nederlandse Eredivisie en de Italiaanse serie C gespeeld en stond bekend als misschien wel de beste dunker van Nederland. Als coach was hij onder andere assistent bij Feyenoord en Yoast United in de Eredivisie, hoofd coach bij de DTL van die beide clubs en hoofd coach het dames eredivisie team van Lekdetec.nl Batouwe Basketball. Op dit moment is hij hoofd coach bij Aris Leeuwarden in de BNXT league en komende zomer is hij hoofd coach van het Nederlandse team mannen u18.

Aanmeldingen Coach Clinic 2022