Ga naar de inhoud
Home » Aanmelden Jeugd Clinic 2023

Aanmelden Jeugd Clinic 2023

Ook tijdens de 26ste editie van het HNTB wordt er een jeugd clinic georganiseerd voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Tijdens deze gratis clinic kan er op een leuke en speelse manier kennis worden gemaakt met Basketbal.

Tijdens de jeugd clinic gaan de kinderen 2 uur lang o.l.v. ervaren trainers en jeugdspelers allerlei verschillende onderdelen van de sport oefenen in verschillende stations. Tussendoor zal er natuurlijk een korte pauze zijn om wat te kunnen drinken en eten.

Youth clinic 2023

Dit jaar vindt de jeugd clinic plaatst in het Europapark in Groningen (Helperpark 306, Groningen). Er is voldoende ruimte voor ouders/verzorgers om plaats te nemen op de tribune.

Net als voorgaande jaren gaan de kinderen niet met lege handen naar huis. Het welbekende Tournament T-Shirt en een basketbal om thuis door te gaan met oefenen worden weer aan alle kinderen meegegeven.

Er is dit jaar maximaal plek voor 100 deelnemers. Daarbij krijgen kinderen die nog niet lid zijn van een vereniging uiteraard voorrang. Dus wees er snel bij en meld je direct aan voor de jeugd clinic!