Houdini-act levert Donar titel op:72-77

Met een kwart te gaan gaf niemand van de aanwezigen in Vinkhuizen nog een cent voor de kansen op een overwinning van de thuisploeg. Maar dankzij een danig aangescherpte defensie kwam het Nederlands team er in het vierde kwart amper aan te pas. Slechts vier punten scoorde de ploeg van Laki Lakner nog. Donar daarentegen produceerde de ene treffer na de andere en gooide er 27 in.

Hoe anders waren de eerste drie kwarten verlopen. Nederland leek gehakt te willen maken van de arme Groningers, die zich als opgejaagd wild over het veld voortbewogen. Het massaal opgekomen publiek werd stiller en stiller toen hun favorieten geen antwoord leken te hebben op de aanvalsdrift van de Nederlandse Leeuw.

Uiteindelijk wist coach Miller de juiste snaar te raken bij zijn jongens en zij transformeerden de leeuw tot een tandeloze tijger.

Deel je liefde voor het HNBT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *