Donar maakt zich op voor finale HNBT

Na vier sterke performances op het 24e HNBT maakt Donar zich op voor de finale tegen het Nederlands Team. De verwachtingen bij coach Pete Miller zijn uiteraard hooggespannen.

Op weg naar de finale versloeg Donar achtereenvolgens Myerscough Basketball Academy, Fjölnir Basket, BC Zalgiris en BMS Herlev Wolfpack. Hiermee werden mogelijke favorieten voor een finaleplek terugverwezen naar het tweede plan.

Donar neemt het in de finale, die rond de klok van 14:00 uur zal beginnen, op tegen het Nederlands Team. Door overwinningen op BC Oostende, BMS Herlev Wolfpack, Team Noord en Myerscough BA bereikte het team Laki Lakner de eindstrijd.

Deel je liefde voor het HNBT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *