BMS Herlev Wolfpack pakt de derde plaats

Het was de vraag of de Britten van Myerscough hun prestatie van vorig zouden kunnen evenaren. De Deense wolven gaven het antwoord op die vraag en kleunden er vanaf de start stevig in. De Britten lieten zich met name in de eerste helft volledig overbluffen door de hongerige wolven uit Denemarken.Het was mede daarom niet verrassend dat de ruststand werd bereikt met een 24-39 voorsprong op het scorebord van sporthal Vinkhuizen.

Wat de coach van Myerscough in de rust tegen zijn ploeg heeft gezegd, weten we niet, feit is wel dat de Britten na de pauze energiek en wilskrachtig aan de slag gingen om nog iets van de eer te redden. Dichter en dichter kwam Myerscough dichterbij en uiteindelijk sleepten de Denen tòch de -op basis van de eerste helft terecht- derde prijs op dit toernooi in de wacht.

Deel je liefde voor het HNBT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *