Ga naar de inhoud
Home » Sterk optreden Donar beloond met groepswinst

Sterk optreden Donar beloond met groepswinst

Donar op volle sterkte moest vanmiddag in de laatste poulewedstrijd aantreden tegen Tornado. De Litouwers hebben zoals inmiddels bekend twee gezichten en dat lieten ze ook nu zien. Het begin was ontegenzeggelijk voor Tornado. Donar had grote moeite en acteerde vooral aanvallend slap in die beginfase.

Zoals zo vaak bracht ook nu het tweede kwart de ommekeer. Langzaam kropen de Groningers dichterbij tot 34-31 bij rust. Donar verzorgde de passing steeds beter, waardoor open schotkansen ontstonden. Met een paar mooie driepunters werd een gaatje geslagen, dat in het slotbedrijf langzaam uitgebouwd werd naar de 63-73 eindstand.

Donar eindigt daarmee als eerste in de poule en mag in het de kruisfinale opnemen tegen Piraten.