Meteen naar de inhoud
Home ยป Orli oppermachtig in alle vroegte

Orli oppermachtig in alle vroegte

Orli moest op deze fools day in alle vroegte aantreden tegen de piraten uit Hamburg. Het weerhield de Tsjechen er niet van vanaf het begin van de match gas te geven en een kleine voorsprong op te eisen: 9-16.

In het tweede kwart raakten de piraten verder in zwaar weer. Ze kwamen weliswaar wat beter in de wedstrijd maar moesten toch toestaan dat de Tsjechische titelverdediger met 9 punten voorsprong ging rusten: 27-36.

Na rust stelde Orli orde op zaken. Het liep in no-time uit naar 21 punten voorsprong en reboundde dat het een lieve lust was. De bal ging in die fase van de wedstrijd in een hoog tempo rond en de piraten stonden erbij en keken er naar. Van de dark horse van gisteren degradeerden ze zichzelf in deze wedstrijd naar een grijze muis die weliswaar heftig piepte maar tot weinig daden in staat bleek.

Orli denderde daarentegen lekker door en vergrootte de voorsprong tot 31 punten met nog 5 minuten te spelen. De piratenvlag ging halfstok terwijl detitelverdediger de teugels wat liet vieren. Het bracht de zege van de Tsjechen niet meer in gevaar: 44-76.