Meteen naar de inhoud
Home ยป Myerscough College draait EWE Baskets dol

Myerscough College draait EWE Baskets dol

De tweede wedstrijd op deze eerste paasdag ging tussen Myerscough tegen baskets. In het eerste kwart gingen beide teams gelijk op, waarna de Britten probeerden in het tweede kwart het verschil te maken. Na 5 minuten stond 21-14 op de borden in sporthal vinkhuizen. Vijf minuten later hadden beide teams al weer bijna de status quo bereikt: 24-22.Het derde kwart gaven de Britten een lesje in effectiviteit aan de youngsters van coach Artur Gacaev en wervelden door de Duitse defensie: 53-34. Ei-genlijk (het is Pasen) zijn de Ewe’s tijdens dit toernooi te onervaren en hebben ze nog niet de tactische discipline en conditie om het een hele wedstrijd vol te houden. Symptomatisch voor de Duitse jongelingen is dan ook dat ze steevast in het derde kwart door de hoeven gaan. Eindstand 64-39.