Meteen naar de inhoud
Home ยป Jance leert Oostende een lesje

Jance leert Oostende een lesje

Eindelijk konden de boys van Boris Zvarsnik zich van hun beste kant laten zien in het derde treffen van deze 1e Paasdag. Onze Belgische vrienden hadden hun focus blijkbaar wat meer op het eierzoek gebeuren dan op het zoeken naar het oranje-zwarte leder gericht.

Duidelijk een stuk wakkerder profiteerden de Slovenen met snelle fastbreaks van de voor hun ontstane ruimte onder de borden. Hierdoor prijkte bij rust een luxueuze tienpunts voorsprong op het bord:41-31. Jance voelde dat het op deze ochtend niet mis zou mogen gaan en volhardde in het in de eerste helft succesvol gestartte spelletje. Ze wisten zowaar het verschil nog uit te bouwen tot max 20.

En zo leerden onze Belgische broeders dat het presteren op een toernooi als het HNBT toch echt over meerdere dagen gespreid dient te worden. Dat onze zuiderburen nog een beetje terugkwamen na een woedeuitbarsting van hun coach is eigenlijk nauwelijks het vermelden waard: 72-61.