Meteen naar de inhoud
Home » BCM Orli flikt het toch weer

BCM Orli flikt het toch weer

In een heerlijke wedstrijd was de titelverdediger nét even uitgekookter – of was het gelukkiger? Hoe dan ook: de laatste punten waren voor BCM Orli, want de laatste schotpoging van uitblinker Edoardo Del Cadia sprong van de voorkant van de ring, daarmee zijn team in rouw dompelend. In de minuten daarvóór had het publiek kunnen genieten van een zeer aantrekkelijke wedstrijd, die steeds gelijk op ging en waarin vele mooie acties en volwassen basketbal waren te bewonderen. Het ijzersterke optreden van de tandem Martin Nabelek/Milan Szabo was één van de hoogtepunten van deze ontmoeting, naast het teamspel van Myerscough.

BCM Orli blijft dus kans houden op de titel en mag daarin aantreden tegen de winnaar van Piraten tegen Donar.