Ga naar de inhoud
Home » Tuzla niet opgewassen tegen Engelse zone

Tuzla niet opgewassen tegen Engelse zone

De mannen van Tuzla mochten de 2e wedstrijd op deze finaledag spelen tegen het Engelse team van Myerscough. In een uptempo game speelden de Engelsen de Bosniërs helemaal aan gort waardoor een 20-40 ruststand op de borden prijkte. Toch had de coach van Myerscough Mike Bernard enige kritiek op zijn 18 jarige pointguard Konrad Kantorski. Het kwartje viel niet direct bij de jongeling, waarna een rigoureuze ingreep van Hopkins volgde. Op de bank en nadenken jochie! In de pauze deed Hopkins nog enige pogingen om tot de grijze cellen door te dringen en zowaar lukte het hem zijn pointguard weer in het gareel te brengen. Myerscough zette in deze wedstrijd een superzone neer, waar de Tuzla’s het antwoord maar niet op wisten te geven. Veel aanvallen stierven in goede wil en onzorgvuldigheid waardoor de Engelsen zonder enig probleem deze wedstrijd naar zich toe konden trekken. Het gevolg was dat er een zesde plek werd bemachtigd op dit 22e HNBT door een eclatante overwinning:  49-89.