Ga naar de inhoud
Home » KK Jance redt de eer

KK Jance redt de eer

Het valt niet mee, als je alle wedstrijden in het toernooi hebt verloren, om je op te laden voor de eerste game van paasmaandag. Die eer viel dit jaar te beurt aan KK Jance. De redders van dit toernooi, de GroSel, waren hun tegenstander in de vroege ochtend van tweede paasdag. Zouden we getuige worden van een historisch feit? Jawel!

De mannen van KK Jance schoten uit de startblokken en lieten vroeg in de wedstrijd zien dat ze niet zonder overwinning het HNBT wilden verlaten. Onder zware aanmoedigingskreten van hun teamgenoten speelden ze zichzelf naar de zevende plaats.

Ondanks dat het verschil uiteindelijk 20 punten werd, lieten de Groningers toch af en toe aardige dingen zien. Met recht durven we dan ook te stellen dat last in dit geval zeker niet least is! Eindstand 86-66.