Meteen naar de inhoud
Home ยป Donar viert vierde plek

Donar viert vierde plek

In de wedstrijd om het brons op deze editie van het HNBT kregen de mannen van Mekel geduchte tegenstand van de Young Rasta Dragons van coach Florian Hartenstein. Donar, zoals eerder vermeld, zwaar gehandicapt door het ontbreken van Daan Maring en Sjoerd Koopmans deed zijn uiterste best om tegenstand te bieden aan onze oosterburen. Met name Tim Hoeve liet zich van zijn beste kant zien in deze wedstrijd. Bij veel aanvallen nam hij zijn team op sleeptouw en probeerde hij zijn teamgenoten te betrekken in het spel. De 18-jarige stak met kop en schouders boven het basketbalmaaiveld uit. Reboundend schoot de gastheer van dit toernooi te kort. Zelfs een uitblinkende Tim Hoeve kon niet voorkomen dat zijn ploeg met 47-52 ten onder ging en zodoende genoegen moest nemen met de vierde plaats.