Dondergod niet opgewassen tegen straffe tornado

Onder grote publieke belangstelling lukte het de mannen van Donar niet om een vuist te maken tegen de zeeblauwe tornado die deze dagen door sporthal vinkhuizen raast. De Litouwers gingen ook in de wedstrijd tegen onze Groninger trots er vol overgave en passie tegenaan en sloten het eerste kwart af met een 20-15 voorsprong.In het tweede kwart ging Donar uit een ander vaatje tappen wat resulteerde in een 24-23 stand na 5 minuten.  Het publiek veerde op: zou de ploeg van Donar dan toch in staat zijn om de tornado’s een halt toe te roepen in dit toernooi vol verrassingen? Net op tijd wisten de wijze basketbalmannen uit het oosten de focus weer op scherp te stellen en zetten ze met speels gemak een 37-27 ruststand op het bord. Donar kon alleen maar verdedigend toezien hoe ze bij tijd en wijle ge-outsmart werden door die dekselse Litouwers. Dit zette zich in de 2e helft door waardoor een enigszins geflatteerde eindstand van 81-64 op het bord prijkte.

Deel je liefde voor het HNBT

Geef een reactie