Meteen naar de inhoud
Home » Snelle jongens

Snelle jongens

De tweede kruisfinale van vanmiddag stond in het teken van de snelle jongens. Tunesië begon snel en fel en Donar had moeite om het tempo bij te houden. De beide teams gingen weliswaar enige tijd gelijk op maar na het eerste kwart had Tunesië de eerste (geringe) voorsprong al te pakken.

De jongens uit Tunesië scoorden op de cruciale momenten en met name de nummer 11 (wat is dat toch met de nummers 11 van dit toernooi?), Skandar Bhouri, wist wel raad met de driepunters. Aan het einde van kwart twee keken de Groningers tegen een achterstand aan van 23-32.

Het derde en vierde kwart bracht niet veel verandering. Snelheid bij de jongens uit Tunesië en de jongens uit Groningen die probeerden in te lopen. Gelukkig voor Donar wist de nummer 8, Olaf de Vries een paar fraaie driepunters te maken. Net als in de vorige wedstrijd van Donar, zagen we in de laatste paar minuten het beste spel. Jammer voor de Groningers dat de achterstand niet meer kon worden ingelopen. Tunesië won de wedstrijd met 57-64.

Het team uit Tunesië mag morgenochtend aantreden tegen Artland Dragons en strijden om de plekken 5 en 6. Donar en BS Riga trappen af op Tweede Paasdag met de wedstrijd voor de plekken 7 en 8.