Meteen naar de inhoud
Home » Eerste gelijkspel van het toernooi

Eerste gelijkspel van het toernooi

De tweede wedstrijd van de dag bracht het eerste gelijkspel van het toernooi dit jaar. De jongens van Riga waren gebrand op de overwinning na twee verliespartijen (nipt) van gisteren. De Chinese spelers waren echter niet van plan om het zo makkelijk uit handen te geven.

Beide teams gaven elkaar geen duimbreed toe. De stand halftime was 37-35 en het tweede deel van de wedstrijd dan dan ook alles in zich om super spannend te worden. En dat werd het. De coach van Riga wierp zich op enig moment zelfs op de vloer. Wellicht dat hij dacht op die manier nog wat extra invloed te kunnen uitoefenen. Een bizar gezicht was het wel. Het team van Riga maakte in ieder geval de indruk graag te willen winnen en dat was mooi om te zien.

Ondertussen had de nummer 5 van Tianjin, de Chinese Zhuo Chen, het druk met het tot drie keer achter elkaar gooien van een driepunter. Het eindsignaal naderde en de teams gingen gelijk op tot het fluitsignaal. Eindstand 70-70 en de spanning is terug in Poule A.