Ga naar de inhoud
Home » HNBT Gerard Bolhuis Challenge Cup

HNBT Gerard Bolhuis Challenge Cup

Graag willen wij onze, op 28 november 2023 overleden Gerard Bolhuis, een van onze meest trouwe HNBT ondersteuners gedenken middels de HNBT Challenge Cup. De extra beker die wordt uitgereikt aan het team dat twee keer op rij dan wel drie keer in totaal een HNBT editie heeft gewonnen. 

Gerard was niet alleen de bloemenman die elke HNBT editie weer klaarstond met schitterende boeketten om bijvoorbeeld de beste vrijwilligers van dat jaar in het zonnetje te zetten of het HNBT financieel een warm hart toe dragen.

Nee, het was ook de man die de HNBT organisatie bijstond met praktische ideeën of gewoon met een luisterend oor. Er werd gespard, gedacht, gemopperd en gelachen. Gerard was de man van no-nonsens en van gewoon aanpakken oftewel gaan met die banaan. 

Zijn passie voor het Groningse basketbal, maar met name het jeugdbasketbal heeft hij zeker richting het HNBT dubbel en dwars waargemaakt. Daar zullen wij hem blijvend dankbaar voor zijn. 

Vanaf de 27e editie wordt er dus voortaan gestreden om de HNBT Gerard Bolhuis Challenge Cup.

Gerard zou gezegd hebben: degene met de minste kapsones gaat winnen. We zullen het zien.

Winnaar laatste HNBT Challenge Cup