Pasen

Allelujah! Het is bijna Pasen en dat betekent behalve veel eitjes, ontbijtjes en een paar dagen extra vrijtjes we weer los mogen!

Het twintigste Holland Nordic Basketball Tournament staat inmiddels in de steigers. Net als ADO Den Haag in het voetbal vond ons aller Bart dat ook het HNBT niet zonder Chinese inbreng kan deze editie. Niet dat u namens de organisatie een Kantonese maaltijd krijgt aangeboden, die zult u nog altijd zelf moeten bekostigen. Nee, u mag zich tijdens dit toernooi met recht afvragen Hoe Lang een chinees is. Ze hebben ons beloofd met hun sterkste formatie de Arena in Groningen te komen bezoeken en ik schat in dat ze zich tot een kansrijke outsider zullen ontplooien. Daarnaast natuurlijk een gemêleerd internationaal gezelschap dat zijn kunsten hier komt vertonen, waaronder ons eigen Donar.

Zo er tijdens de Paaswake in menige kerk zal worden gejubeld, zo hoop ik vurig (oh nee dat is Pinksteren) dat de jonkies van Donar zich ook deze editie weer van hun sterkste kant zullen laten zien.

Vergeet u vooral ook niet een blik te werpen op onze “Wall of Fame” waar de historie van het toernooi nog eens extra uit de doeken wordt gedaan. Over historie gesproken: Wat weet u nog van 1995? Wat is uw persoonlijke herinnering aan twintig jaar terug? Laat het ons weten via de website, facebook, twitter of instagram! Zo schrijft u zelf mee aan de historie van een toernooi dat wat ons betreft nog eens 20 jaar op de basketbalkalender blijft staan. Als u dat wilt…

Vrolijk pasen allemaal!

Ben Kamphuis

Deel je liefde voor het HNBT

Geef een reactie