Ga naar de inhoud
Home » HNBT hoopt op jouw steun!

HNBT hoopt op jouw steun!

Al 25 jaar lang organiseren wij elk jaar het Holland Nordic Basketbal Tournament in Groningen. Inmiddels een begrip in de Stad Groningen.

Elk jaar doen verschillende landenteams en jeugdteams van Europese topclubs mee, zodat Europees toptalent zich aan de basketbalwereld kan presenteren. De laatste jaren heeft ook de regio een grotere rol gekregen tijdens het evenement, door ook toernooien in de leeftijdscategorie U13 t/m U18 te organiseren.

Basketbal fans, we hebben jouw hulp hard nodig!

Helaas hebben wij te maken met het wegvallen van een aantal belangrijke subsidies, waardoor we genoodzaakt zijn om op een andere manier de benodigde financiële middelen rond te krijgen om ook in 2023 weer een fantastisch evenement neer te zetten.

Achter de schermen wordt geprobeerd om alsnog op allerlei verschillende manieren het bedrag dat nodig is bij elkaar te krijgen. Daarbij vragen we ook de hulp van jou als Basketbal Fan.

Door middel van een crowd funding willen we graag de basis leggen voor nog vele edities van het HNBT. Elk bedrag help!

Zorg ervoor dat je je naam noteert bij je donatie. Als de organisatie van HNBT onverhoopt niet aan het benodigde bedrag komt, wordt je geld vanzelfsprekend teruggestort.

Zakelijk het HNBT helpen?

Wil je zakelijk het HNBT de komende tijd ondersteunen? Neem dan contact op met Jeffrey Kraaijenhagen via jeffreykraaijenhagen@hotmail.com of bel 0646165014.